top of page

Aud Sveen Nygaard

Jeg har bakgrunn som privatpraktiserende tannlege i over 30 år og har i de senere år utdannet meg til ernæringsterapeut og MediYoga-instruktør og -terapeut.

Min visjon er å hjelpe mine klienter til et bedre liv med god helse og vitalitet til langt inn i alderdommen. For å oppnå dette har jeg fokus på en helhetlig tilnærming med et individuelt ernæringsprogram bygget på naturlige og rene råvarer som støtter en god fordøyelse med gode tarmbakterier. Smarte og effektive treningsmetoder, samt stressreduserende teknikker som for eksempel MediYoga inngår også i denne tilnærmingen.

Min ekspertise inkluderer vektnedgang og livsstilsendringer, hormonelle ubalanser, anti-aldring og medisinsk ernæringsterapi rettet mot kroniske tilstander og sykdommer. 

Audfjell.jpg

Tannlege, egen privat praksis 1985- 2014

Ernæringsterapeut TMS 2016-

MediYoga lærer og terapeut

Optimal trening og ernæring TMS, modul 1&2

Pågående

Funksjonell medisin, under utdannelse ved Institute of Functional Medicine, USA

https://www.ifm.org/

Min historie

Som tidligere kreftpasient har jeg erfart hvilken kraft et nærende, naturlig og rent kosthold har på kroppen. Det ga meg også innsikt i hva medisinsk, aggressiv kreftbehandling gjør med kroppen både fysisk og psykisk. I kjølvannet av denne behandlingen kan det oppstå mange ubalanser, spesielt i fordøyelsen og mikrobiotaen (våre viktige medspillere; bakteriene), men også hormonelle ubalanser.

For min del medførte dette blant annet et mye lavere energinivå og nedsatt livskvalitet. Gjennom å implementere ernæringsterapeutiske prinsipper, smarte treningsmetoder og daglig utøvelse av MediYoga har jeg nå gjenvunnet min helse og energi og lever et aktivt liv.

Min visjon er å kunne hjelpe andre til et bedre liv med disse prinsippene som grunnpillar.

bottom of page