top of page

Jeg har som en grunnleggende forståelse at mat virkelig kan være din medisin. Helse og velvære er nært knyttet opp mot fordøyelsen og tarmbiotaen vår. Derfor vil alle planer ta hensyn til å bevare eller gjenopprette en god fordøyelse med gode tarmbakterier.

 • 90 min. konsultasjon inkludert din individuelle kost- og livsstilsplan


  2 400 norske kroner
 • Få din individuelle helseplan for å få din kropp i balanse


  2 400 norske kroner
 • Innledende konsultasjon med individuell helseplan for din idealvekt


  2 400 norske kroner
 • For deg som trenger hjelp til å komme i gang


  6 400 norske kroner
 • For deg som trenger tett oppfølging over lengre tid


  11 200 norske kroner
 • For deg som allerede har kjøpt pakkeløsning, men trenger mer hjelp.


  1 500 norske kroner

HVA ER MEDISINSK ERNÆRINGSTERAPI?

Dette er en målrettet ernæringsplan som kan hjelpe deg med kroniske sykdommer som for eksempel hjerte/kar-sykdom, diabetes, autoimmune sykdommer og inflammatoriske tilstander.

FORDØYELSE

Helsen og integriteten i fordøyelsessystemet er tett knyttet opp mot kosthold og ernæring. Gjennom endringer av kostholdet kan du oppnå lindring av IBS, Chrons, Ulcerativ colitis og forstoppelse. Jeg har hele tiden fokus på en god fordøyelse. Dette innebærer å skape et optimalt miljø i tarmene slik at de gode bakteriene har gode vekstvilkår og dermed bidrar til å skape helse og velvære. Nyere forskning viser at en god og variert tarmflora, samt en velfungerende fordøyelse er essensiell for vårt velbefinnende, både fysisk og mentalt.

DIABETES

kostholdet er grunnleggende for diabetes. Å spise skikkelig er avgjørende for å leve med diabetes. Mine program har fokus på ernæring, trening og livsstilsvaner som kan hjelpe deg å holde kontroll på din diabetes.

HJERTE/KARSYKDOM

Skikkelig ernæring, trening og stresskontroll er nøkkelfaktorer i forebygging og behandling av HKS. Mine planer tar hensyn til disse.

AUTOIMMUNE SYKDOMMER

Kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, artritt er noen eksempler. Ernæring og andre livsstilsfaktorer er essensielle i tilnærmingen til disse syndromene. Hver sykdom er individuell og programmet blir designet unikt til hver persons behov.

HORMONELL UBALANSE

Hormonell velvære og balanse arbeider tett sammen med kostholdet. Ubalanse i noen av dine hormoner kan forårsake alt fra fatique til engstelse/angst, vektoppgang og vektnedgangsresistens. Gjennom samarbeid med lege og spesifikke tester kan man evaluere hormon-nivåene og dermed utvikle en enkel, spesifikk og målrettet plan som korrigerer hormonubalansen. Noen ganger er det bare små kostholdsendringer som skal til.

TUNGMETALL FORGIFTNING

Noen ganger kan resultatene la vente på seg. Da kan en underliggende tungmetallforgiftning (kvikksølv, bly, uran, aluminium) være årsaken. Jeg benytter her spesifikke tester og et godt utprøvd og utviklet avgiftningsprogram, «True Cellular Detox». Her blir pasienten fulgt tett opp for å unngå uønskede reaksjoner og for å sikre at tungmetallene blir fjernet på en sikker måte gjennom kroppens egne avgiftningssystemer.

GENERELL HELSE OG VELVÆRE: Anti- aldring

For de som ønsker å forbedre sin generelle helse, se godt ut og spise for å forebygge sykdom

 • Livsstil, super helse og vakker hud– for de som ønsker å spise riktig for å holde seg ungdommelig, sunn og vital til langt inn i alderdommen

 • Du blir hva du spiser....

 • Du kan forbedre gløden og kvaliteten på huden

 • Du kan bli kvitt magesmertene etter på ha spist spesifikk mat

 • Du kan få tilbake energien du en gang hadde

 

Jeg kan vise deg hvordan mat kan ha helende og oppbyggende virkning nettopp for deg.

VEKTNEDGANG

Kostholdet er essensielt, og hormonelle ubalanser kan ofte ligge til grunn for både vektoppgang og vektnedgangsresistens. Jeg utvikler din individuelle kost- og helseplan med bakgrunn i spesifikt dine symptomer og analyseresultater. Du blir fulgt tett opp både med hensyn til sunne matvalg, livsstil og stressmestring, samt smarte treningsmetoder.

Uansett, ved vektnedgang er den aller viktigste faktoren kostholdet:

«Kosthold er kilo, trening er gram»

Du skal ikke telle kalorier og sulte deg slank. Dette er en varig livsstilsendring hvor du skal spise nærende og velsmakende, ren mat som holder blodsukkeret og fordøyelsen stabil. På denne måten vil du kunne beholde din idealvekt også inn i fremtiden.

Vektnedgang
bottom of page