ERNÆRING

Jeg har som en grunnleggende forståelse at mat virkelig kan være din medisin. Helse og velvære er nært knyttet opp mot fordøyelsen og tarmbiotaen vår. Derfor vil alle planer ta hensyn til å bevare eller gjenopprette en god fordøyelse med gode tarmbakterier.

 • 90 min. konsultasjon inkludert din individuelle kost- og livsstilsplan

  2 400 norske kroner
 • Få din individuelle helseplan for å få din kropp i balanse

  2 400 norske kroner
 • Innledende konsultasjon med individuell helseplan for din idealvekt

  2 400 norske kroner
 • For deg som trenger hjelp til å komme i gang

  6 400 norske kroner
 • For deg som trenger tett oppfølging over lengre tid

  11 200 norske kroner
 • For deg som allerede har kjøpt pakkeløsning, men trenger mer hjelp.

  1 500 norske kroner

 • Avsluttet
  1 800 norske kroner

 • 1 800 norske kroner

HVA ER MEDISINSK ERNÆRINGSTERAPI?

Dette er en målrettet ernæringsplan som kan hjelpe deg med kroniske sykdommer som for eksempel hjerte/kar-sykdom, diabetes, autoimmune sykdommer og inflammatoriske tilstander.

FORDØYELSE

Helsen og integriteten i fordøyelsessystemet er tett knyttet opp mot kosthold og ernæring. Gjennom endringer av kostholdet kan du oppnå lindring av IBS, Chrons, Ulcerativ colitis og forstoppelse. Jeg har hele tiden fokus på en god fordøyelse. Dette innebærer å skape et optimalt miljø i tarmene slik at de gode bakteriene har gode vekstvilkår og dermed bidrar til å skape helse og velvære. Nyere forskning viser at en god og variert tarmflora, samt en velfungerende fordøyelse er essensiell for vårt velbefinnende, både fysisk og mentalt.

DIABETES

kostholdet er grunnleggende for diabetes. Å spise skikkelig er avgjørende for å leve med diabetes. Mine program har fokus på ernæring, trening og livsstilsvaner som kan hjelpe deg å holde kontroll på din diabetes.

HJERTE/KARSYKDOM

Skikkelig ernæring, trening og stresskontroll er nøkkelfaktorer i forebygging og behandling av HKS. Mine planer tar hensyn til disse.

AUTOIMMUNE SYKDOMMER

Kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, artritt er noen eksempler. Ernæring og andre livsstilsfaktorer er essensielle i tilnærmingen til disse syndromene. Hver sykdom er individuell og programmet blir designet unikt til hver persons behov.