top of page
mediyoga-logo-3.png

Hva er spesielt med MediYoga?

 MediYoga er en moderne yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet og det er gjort flere studier for å måle helseeffekten av programmene man utfører. Den er bygget på tusenårige yogatradisjoner fra India og Nord-Tibet. De rolige og enkle yogaprogrammene er fast sammensatt slik at kvalitet og effekt er sikret. Et MediYogaprogram vil alltid ha fokus på pust og konsentrasjon, rolige bevegelser, guidet avspenning og meditasjon. Alle MediYoga- instruktører og -lærere har helsefaglig kompetanse og forstår derfor yogaen ut fra et medisinsk perspektiv.

Om du utfører yoga minst en dag i uken kan du oppleve at søvnen blir bedre, får mindre spenninger og smerter, mindre stress, mer bevegelighet i kroppen og ikke minst bedret konsentrasjon og energinivå.

Et effektivt verktøy for stressreduksjon!

Mer enn noen gang trenger vi et godt og effektivt verktøy for å redusere stress og angst. Rastløshet, lite energi, dårlig søvn, nedsatt konsentrasjon, spente muskler, smerter og stivhet, dårlig fordøyelse, urolig kropp er gjerne utslag av en stressende hverdag og usikre tider. En ukentlig dose med MediYoga kan være en god investering; både studier og erfaring viser at MediYoga bidrar til bedre stressmestring og følgelig bedre søvn og mindre smerter blant annet.

Her er link til forskning om MediYoga: https://no.mediyoga.com/forskning/

Dette kvalitetsstempelet har ført til at MediYoga benyttes i helsevesenet i stadig større grad. Blant annet tilbys MediYoga ved en rekke sykehus og helseinstitusjoner både i Norge, Sverige, Danmark og USA som et supplement ved forebygging og rehabilitering av flere sykdomstilstander.

«Flere studier viser at yogaprogram utarbeidet av MediYoga kan hjelpe hjertepasienter i rehabiliteringen, og at det kan gi positive effekter ved stress, høyt blodtrykk og ryggsmerter.» mediyoga.no

MediYoga passer for alle!

MediYoga er utviklet for at også de med helsemessige problemer kan delta. Programmene kan være alt fra enkle og korte til mer aktive og fysiske. Men alltid med fokus på rolige bevegelser og konsentrasjon, samt tilstedeværelse i nuet. Alle øvelser gjøres med utgangspunkt i den enkeltes kapasitet og evne. Det er enkle øvelser som kan utføres på stol ved behov. MediYoga kan gi deg en mykere kropp med bedre bevegelighet og sirkulasjon sammen med mer ro i sinnet. Med andre ord gjør MediYoga godt for både kropp og sinn.

Barn ' s Pose

En rolig yoga som passer for alle

Svært god stressreduserende teknikk

Fokus på pust og konsentrasjon, kontrollerte bevegelser og meditasjon

Et godt verktøy for å løse opp i spenninger, både fysiske og psykiske

Bidrar til en dyp og umiddelbar energimessig balanse

Kan gi deg økt ro og balanse i kroppen

En utpreget terapeutisk yogaform rettet mot helsearbeid

I flere vitenskapelige studier vist god effekt for blant annet:

utbrenthet, ryggproblemer, søvnforstyrrelser, migrene, astmatikere, parkinson

bottom of page